Alissi Bronte

Alissi Bronten 24-karaatin Diamond Gold-kultakasvohoito uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Hoito tekee ihosta hohtavan tasapainoisen siinä käytettävän 24-karaatin kullan ansiosta. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää stressiä.

Lisäksi hoito poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja muita epäpuhtauksia ihon pinnalta, sekä auttaa ihoa vastaanottamaan kosteutta ja muita tehoaineita myös syvempiin kerroksiin.
Hoito parantaa myös ihon jäntevyyttä. Hoidossa käytetään lisänä magneettikiviä, jotka parantavat pintaverenkiertoa ja auttavat ihosoluja maksimoimaan hapenottokykyä ihokudokseen.

C+C-vitamiinihoito
Hoito on tehokas vitamiinipommi iholle. Hoito kosteuttaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja sen väri kirkkaampi. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät paljon vitamiineja kuten esimerkiksi C -ja E-vitamiinia sekä Omega-3 rasvahappoa.

Anti-akne hoito
Hoito on tarkoitettu akneiholle tai rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ihon syvältä ja tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti.