Dermia Solution

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Sterileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia, mutta suosittelemme kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitoa kotihoitotuotteineen, jotka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti!
Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

Hoidot dermia solution

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on toimiva. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy seuraavaa:

  • Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista ”resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu? 

Hoidot Dermia Solution

Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaista hedelmähappokuorintaa ja sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi (käsittelyn jälkeen iho hieman punoittaa).
Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla.
Iho herää korjaamaan itseään. Tämä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, kimmoisalta ja hyvin kosteutetulta.
Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häviävät Tunnissa
Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australiassa ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman tätä käsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin
Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi hoitotuotteita vain hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa.

The peace of mind products!