Koulutukset

Peruskoulutuksen toteutus

Koulutus koostuu osista (1-4), joita esitellään taulukossa. Näiden osien edeltävä suorittaminen antaa osallistujalle tarvittavat tiedot ja taidot erilaisten rakennekynsimenetelmien omaksumiseksi.
Teoriaosan ja manikyyrikoulutuksen eri osien suorittamisen jälkeen, osallistuja voi toiveidensa mukaisesti osallistua geeli-, akryyli- tai kangasrakennekynsikoulutukseen. Opetus toteutetaan korkeintaan kuuden hengen ryhmissä. Kaikkia osallistujia opastetaan henkilökohtaisesti tarpeen mukaan.
Yksi menetelmä käsittää kolme laittoa ja kolme huoltoa. Tästä syystä pyydämme osallistujia hankkimaan kolme mallia, joille rakennekynnet laitetaan. Materiaalit ja välineet järjestää Mereneid. Pyydämme osallistujia hankkimaan aloituspakkauksen kotona tapahtuvaan harjoitteluun koulutuksen jälkeen (aloituspakkauksien opetusvideot löytyvät Mereneidin youtube -kanavalta). Kotona harjoittelun aikana ilmenneistä ongelmista voi kätevästi keskustella seuraavana päivänä ohjaajan kanssa. Harjoittelu kotona tehostaa koulutusta.

Mikäli koe suoritetaan onnistuneesti, osallistuja saa todistuksen vastaavan osan suorittamisesta (tarvittaessa todistus on englanninkielinen). Mikäli kokeen suorittaminen epäonnistuu, osallistuja saa vahvistuksen osallistumisestaan koulutukseen, ja hän voi suorittaa kokeen myöhemmin uudestaan.
Kaikkien 4 osan suorittamisen jälkeen (tämä ei ole pakollista, joskin sitä suositellaan), osallistuja voi suorittaa Mereneidin koulutuskeskuksen päättökokeen, jonka suoritettuaan osallistuja saa Mereneidin koulutustodistuksen, joka todistaa henkilön osallistuneen perusteelliseen kynsiteknikon ammattitutkinnon suorittamiseen liittyvään valmistelevaan koulutukseen. Ulkomailla työskenteleville annetaan tarvittaessa englanninkielinen todistus. Todistus oikeuttaa osallistujan hakeutumaan myös Mereneid-sarjan kouluttajaksi.

Sisältö

Teoriatietoa:
  • Perustietoa rakennekynsistä, kynsien hoidosta ja kynsisairauksista
  • Erikois kynsityylit ja muodot
  • Tuotteisiin ja työvälineisiin tutustuminen
  • Erimalliset muotit ja niiden käyttö
  • Perustekniikka
  • Ranskalainen manikyyritekniikka
Uusien rakennekynsien tekeminen omalle mallille (3 pvä):
  • Luonnolliset rakennekynnet
  • Ranskalaiset rakennekynnet
  • Rakennekynnet värigeelillä/väriakryylillä
Rakennekynsien huolto 2-3 viikon kuluttua, huolletaan mallina olleen asiakkan kynnet (3 pvä)
Näyttökoe, tutkino sekä mieltä askarruttavat kysymykset sekä toiveet kurssin loppuun

Tapahtumapaikka:
Beauty Studio Chelsea, Lapinrinne 2, Kamppi, 00180 Helsinki

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen:
info@beautystudiochelsea.com tai +358 44 2222 576

Opettaja:  Mairika Seppor