Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

French White Paint Gel

16.80

French White Paint Gel – Universaali puhtaanvalkoinen geeli, jonka avulla ranskalaisen manikyyrin valkea reuna on helppo tehdä jo ensimmäisellä levityskerralla. Peittää tasaisesti sekä vaalean että tumman lakan, ja estää nail art -kuvioita valumasta. Kovettuu sekä uv-valossa että ledivalossa.

Tuotetunnus (SKU): PG2 Osasto:

Kuvaus

Universaali puhtaanvalkoinen geeli, jonka avulla ranskalaisen manikyyrin valkea reuna on helppo tehdä jo ensimmäisellä levityskerralla. Peittää tasaisesti sekä vaalean että tumman lakan, ja estää nail art -kuvioita valumasta. Kovettuu sekä uv-valossa että ledivalossa.

Kynsiteknikolle:

  • Valkoisen pigmentin ansiosta ranskalaisen manikyyrin kauniin valkoisen reunan tekeminen on helppoa
  • Juokseva koostumus helpottaa geelin levittämistä, sillä levitys muistuttaa lakkaamista eli kaikki yhden käden kynnet voidaan lakata yhdellä kertaa eikä valumista tarvitse pelätä
  • Voimakkaan pigmentin ansiosta ranskalainen manikyyri voidaan tehdä yhdellä levityskerralla, ja valkoinen reuna on ohut eikä raitaa näy
  • Toimiva värigeeli: kuviot eivät himmene ja tumma pohja peittyy kunnolla
  • Sopii hyvin yhteen Mereneid-sarjan Exquisite -värigeelien kanssa

Asiakkaalle:

  • Erittäin valkoinen värisävy sopii kaikille lumivalkoisen ranskalaisen manikyyrin ystäville
  • Epämiellyttävää kuumotusta ei ole
  • Joustava eikä siksi halkeile


Käyttö:
Geeli kovettuu 36 W uv-valon alla noin kahdessa minuutissa, ja 12 W led-valon alla noin 30 sekunnissa. Pintaan jää ohut tahmeaa kerros. Päällysgeeliä on käytettävä ja Mereneid-sarjan Finishing Top tai Multi’ use top geelejä voidaan käyttää.

Mereneid-sarjan French White Paint Gel -geeli on valmistettu Euroopan unionin direktiivien ja hyvän valmistustavan mukaisesti. Mikrobiologiset ja toksikologiset testaukset on suoritettu Euroopan unionin riippumattomien laitosten toimesta.

Lisätiedot

Määrä

15 ml