Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

Nail & Cuticle Conditioner

7.10

Intensiivinen hydrolisoitu keratiinihoitotuote kynsille ja kynsinauhoille. Ravitsee ja vahvistaa halkeilleet ja vaurioituneet kynnet esimerkiksi rakennekynsien poistamisen jälkeen, siivouksessa käytettävien kemikaalien käytön ja kynsisienisairauksien hoitamisen jälkeen. Muodostaa suojaavan kerroksen kynsilevyn päälle. 

Tuotetunnus (SKU): SPA17 Osasto:

Kuvaus

Intensiivinen hydrolisoitu keratiinihoitotuote kynsille ja kynsinauhoille. Ravitsee ja vahvistaa halkeilleet ja vaurioituneet kynnet esimerkiksi rakennekynsien poistamisen jälkeen, siivouksessa käytettävien kemikaalien käytön ja kynsisienisairauksien hoitamisen jälkeen. Muodostaa suojaavan kerroksen kynsilevyn päälle. Pitkään käytettynä palauttaa kynsien kosteustasapainon ja elastisuuden ja kynnet myös kestävät paremmin ulkoisia haittavaikutuksia.

Käyttö: Levitä 0,2 mm tuotetta puhdistettuihin käsin kynsiin ja 0,3 mm varpaankynsiin ja hiero hellävaraisesti. Toista joka päivä Sopii ammatti- ja kotikäyttöön. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

Määrä

15 ml