Täydennyskoulutus

Mereneidin täydennyskoulutuksen tarkoituksena on antaa kynsiteknikoille perusteellisempia tietoja sekä esitellä alan uutuuksia.

Mereneidin täydennyskoulutusvalikoimaa päivitetään jatkuvasti uusien mielenkiintoisten trendien vuoksi, ja myös siitä syystä, että Mereneid haluaa huomioida kynsiteknikoiden päivittäisessä työssä tarvitsemat uudet tiedot ja taidot koulutustarjonnassaan.

Peruskoulutuksen aikana omaksutaan tarvittavat tiedot ja taidot turvallisesta manikyyristä ja kynsien muotoilusta sekä tiedot siitä, miltä oikein tehdyt kynnet näyttävät ja miten ne tehdään.
Varsinainen ”näppituntuma” hankitaan kuitenkin työkokemuksen myötä, mutta tietoja sekä osaamista on kuitenkin myös täydennettävä.

Täydennyskoulutuksessa käymme läpi:

  • Asiakkaan kysymykset
  • Alusta loppuun rakennekynsien työjärjestyksen
  • Kynsien muotoilun

Opiskelija tekee huollon tai laiton kouluttajan seurassa, jonka aikana kouluttaja arvio opiskelijan heikkoudet sekä vahvuudet. Sen jälkeen käydään yhdessä läpi askel askeleelta työvaiheet ja pyritään korjaamaan heikkoudet.

Suurin osa Mereneidin täydennyskoulutuksista on päiväkoulutuksia. Kaikki jo aiemmin koulutuksiimme osallistuneet ovat tervetulleita kuten myös muita koulutuksia suorittaneet osallistujat.

Mitä perusteellisemmat teoreettiset ja käytännöntiedot kynsiteknikolla on, sitä kilpailukykyisempi hän on ja sitä uskollisempia ovat myös hänen asiakkaansa.

Tapahtumapaikka:

Beauty Studio Chelsea, Annankatu 28, Kamppi Helsinki
Hinta: 599€

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: 

info@beautystudiochelsea.com tai +358 44 2222 576
Opettaja:  Mairika Seppor