Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

Akryyli tuotteita

Mereneid -sarjan akryylinesteiden joukosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikille aina aloittelevasta kynsiteknikosta kilpailuissa karaistuneeseen alan konkariin saakka:
– Prime -akryylinesteemme muuttaa Mereneid -sarjan akryylijauheidemme koostumuksen voidemaiseksi. Tällainen joustava koostumus tekee akryylituotteista helposti työstettäviä myös aloitteleville kynsiteknikoille, sillä kynnen muotoilu on entistä huomattavasti helpompaa.
– MS Adept-akryylineste sopii ihanteellisesti kokeneelle kynsiteknikolle, joka on näppärä siveltimen käytössä. Tämän nesteen aikaansaama akryyliseos ei valu ja kovettuu erittäin nopeasti, joten tekijän on osattava työnsä.
– Mereneid -sarjan akryylinestevalikoimaa suunnitellessamme, olemme huomioineet myös ne hoitolat ja kynsiteknikot, joita akryylinesteiden suhteellisen voimakas tuoksu häiritsee. Miltei tuoksuton Discreet -neste pitää hoitolan sisäilman puhtaana ja vähentää myös viilauksen yhteydessä muodostuvaa pölyä.
– Mereneid -sarjan läpinäkyvä javaaleanpunainen akryylijauhe kovettuvat nopeasti ja sopivat hyvin kaikenlaisissa ilmastoissa käytettäviksi.
– Tuoteuutuus Camouflage Natural -akryylijauheen sävy on niin kaunis, että useat akryylituotteiden kannattajat ovat unohtaneet läpinäkyvät jauheet ja käyttävät ainoastaan tätä tuotetta. Muistathan! Lisää muutama tippa akryylinesteen tehosteainetta nopeuttaaksesi nesteen vaikutusta.

Akryyleiden lisäksi kynsiin voidaan levittää myös värigeeliä eikä värigeelin halkeamista tai murtumista tarvitse pelätä:
– Tätä varten akryylirakennekynteen levitetään kerros akryyligeeliä.
– Sen jälkeen kynnen annetaan kuivua UV-lampun alla ja tahmealle pinnalle levitetään välittömästi myös värigeeli.
– Viimeistely tehdään päällysgeelillä.