Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

Geelit

Nopea kehitys ja geeliteknologian kasvava kysyntä on tuonut markkinoille suuren määrän erilaisia tuotteita.

On tosiasia, ettei tänään pärjää enää vain yhdellä geelituotteella; kynsiteknikkojen tyylit ja työtavat sekä asiakkaiden toiveet ja kynsien ominaisuudet ovat hyvin erilaisia.

Kynnen muodolla on sopivan geelin valinnassa suuri merkitys. Kynnen muotoon vaikuttavat muun muassa kynsiteknikon käsiala ja maku. Mutta myös geelit käyttäytyvät eri tavoin – osa toimii kynnellä ohuempana kerroksena ja osaa on taas levitettävä päälle paksummin.

Kynsiteknikon tyylin lisäksi myös asiakkaalla on omat mieltymyksensä kynnen pituuden suhteen. Huomioon on otettava, että kosteammat, kuivemmat tai hyvin pehmeät (herkät) kynsilevyt tarvitsevat rakenteeltaan joustavaa geeliä. Koska asiakkaat ja kynnet ovat hyvin erilaisia, yhtä oikeaa tuotetta ei välttämättä voida suoraan suositella, sillä oikeanlaisen tuotteen löytäminen on asiakkaan ja kynsiteknikon yhteistyötä.

Seuraavassa on tarkemmat tiedot Mereneid Sarja- geelien ominaisuuksista ja käytöstä.

Mereneid-sarjan uusin rakennegeeli Ultimate Builder on todellinen uuden sukupolven rakennegeeli useammastakin syystä. Geeli kovettuu matalassa lämpötilassa eikä aiheuta voimakasta kipua kynnessä. Poikkeuksellisen geelistä tekee sen tiksotrooppinen koostumus (ei valu ja muuttuu juoksevaksi sekoitettaessa).