Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

Päällysgeelit

Geelien säilytys

Päällysgeelejä on erilaisia ja ne poikkeavat toisistaan viskositeettinsa, levitystapansa, kiillon, kestävyyden, joustavuuden sekä myös sävynsä ja värin pysyvyyden puolesta.

– Päällysgeeli antaa kynsille kiillon, suojaa alempia geelikerroksia ja estää geelien mahdolliset värimuutokset

Mereneid sarjan valikoimasta löytyy viimeistelyyn tarkoitettu päällysgeeli (Finishing top gel), joka on viskositeetiltään paksuin geelimme.

– Vahvistaa kynsiä ja palauttaa kynsivallin vierestä lian ohueksi viilatun geelikerroksen
– Oiva valinta Nail Art -koristelun peittämiseen ja luo visuaalisesti syvemmän efektin erityisesti ns. akvaariokoristeluissa

Ranskalaisen manikyyrin ystäville valikoimastamme löytyy päällysgeeli (French White Paint Gel), joka sopii hyvin ranskalaisen manikyyrin valkoisen reunana tekemiseen puhtaanvalkoisen sävynsä ansiosta.

– Toimiva värigeeli: kuviot eivät himmene ja tumma pohja peittyy kunnolla

Juoksevammat päällysgeelit on käyttömukavuuden varmistamiseksi pakattu siveltimellä varustettuun pieneen pulloon.

– Joustava ja kaikkiin geelirakennekynsien laittoon sopivan Mereneid sarjan päällysgeelin Kwik-Soak avulla vältät toisinaan värigeeleihin muodostuvat mikrohalkeamat myös kylmässä säässä.
– Koska kaikkien edellä mainittujen päällysgeelien tahmea kerros on lopuksi poistettava, loppuun saakka kuivavaksi geeliksi kannattaa valita Mereneid sarjan päällysgeeli Multi Use Top Gel. Tässä päällysgeelissä on myös UV-suoja, joka suojaa geelejä sävymuutoksilta, ja myös korostaa värigeelien kirkkaita sävyjä.

Näytetään kaikki 9 tulosta