Akryyli tuotteita  Geelit  Kynsilakat  Kynsitarvikkeet  Laitteet  Mereneid SPA Sarja  Nail Art  Tipit  Viilat 

Kivet

Kattava valikoima värisävyjä, kokoja ja materiaaleja (lasi, akryyli, metalli) Myös arvokiviä muistuttavaa mursketta. Tyylikkäästi viimeistelty.

Arvokivien (pyöreä murske) koko on merkitty kansainvälisin SS-merkein (”Stone size” eli kivikoko). Nykyään koko ilmoitetaan myös millimetreinä. Valikoimaamme kuuluvien kivien koot ilmoitetaan tuotetiedoissa.

Murskeissa tai helmissä voi olla myös merkintä AB (Aurora Borealis) eli revontulet. 1955 kehitettiin ns. AB-käsittely, jossa murske tai helmet käsitellään ohuesti metallisuihkeella. Näin käsitelty murske ja helmet heijastelevat sateenkaarenvärejä. Tämä käsittely antaa erittäin näyttävän lopputuloksen lasikiviä käsiteltäessä, jolloin selvimmin näkyy se värisävy, joka on lähinnä tällä tavoin käsiteltyä pintaa. AB-merkinnällä merkitty murske ja helmet ovat hiukan kalliimpia erikoiskäsittelyn vuoksi.

Murskeen käyttö on todella helppoa. Asettele murske märälle lakatulle pinnalle tai päällyslakan päälle ja peitä päällyslakalla (levitä kaksi tai kolme kerrosta) ja anna kuivua.