Tuotekoulutukset

Mereneid-sarjan TUOTTEIDEN ASIANMUKAINEN KÄYTTÖ

Tuotekoulutuksiemme tavoitteena on opettaa kaikkia (jo Mereneid-sarjaa käyttäviä ja muita sarjoja käyttäviä) käyttämään Mereneid-sarjan tuotteita oikein. Tuotekoulutuksissa esitellään tuotteen ominaisuuksia, tuotteen osaavaa käyttöä sekä mahdollista sopivaa kohderyhmää.

Osallistuja tarvitsee oman mallin tuotekoulutukseen, sillä käytännönharjoittelun avulla koulutuksesta on eniten hyötyä. Kahden kynsiteknikon kannattaa yhdistää voimansa, ja tulla koulutukseen yhtä aikaa, jolloin kokemuksia voidaan vaihtaa ja tuotteita voidaan testata toisen käsiin.
Koulutus kestää korkeintaan neljä tuntia. Tuotekoulutuksemme on veloitukseton. Tuotekoulutuspäivänä voi ostaa testattuja tuotteita edullisemmin. Testereitä on myös saatavissa miltei kaikista tuotteista.

Tuotekoulutukset järjestetään Beauty Studio Chelsea tiloissa osoitteessa Annankatu 28 , 00100 Helsinki. Koulutuksiin on ilmoittauduttava etukäteen sähköpostilla info@beautystudiochelsea.fi tai puhelimitse +358 44 2222 576. Tuotekoulutukset järjestetään juoksevasti ja yritämme järjestää koulutuksia aina tarpeen mukaan.

Tuotekoulutuksia järjestetään myös muualla kuin koulutuskeskuksessamme. Kiinnostavista koulutuksista sovitaan etukäteen, jolloin koulutuksen osallistujamäärän on oltava 4 -20 henkilöä. Edeltävä ilmoittautuminen sähköpostitse: info@beautystudiochelsea.com tai puhelimitse +358 44 2222 576.